چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 2:51 قبل از ظهر

سود فروشگاه‌های لوازم خانگی کاهش یافته است.

سود فروشگاه‌های لوازم خانگی کاهش یافته است.

غلامرضا رزقیان‌مقدم، رئیس اتحادیه لوازم خانگی مشهد گفت:
ارزانی نسبی برخی کالا‌ها در بازار نه به‌دلیل ریزش قیمت دلار بلکه به دلیل کاهش حاشیه سود فروشندگان است. اکنون فروشندگان، سود برخی اقلام لوازم‌خانگی را به ۲ تا ۳ درصد رسانده‌اند و همین مسئله سبب شده است که برخی کالا‌ها ارزان‌تر عرضه شوند.

زمزمه‌هایی مبنی بر ترخیص ۴۲۰ کانتینر یکی از برند‌های خارجی سبب شده است تا نرخ برخی اقلام لوازم خانگی خارجی، کمی در بازار کاهش بیابد.

اکنون برخی شرکت‌های داخلی به دلیل رکود بازار درحال برگزاری جشنواره فروش هستند. در این میان برخی شرکت‌های تولیدی نیز به دلیل رکود حاکم بر بازار کالا‌های خود را طی چهار فقره چک به فروش می‌رسانند، این درحالی است که پیش از این به‌دلیل نوسان زیاد بازار، شرکت‌های تولیدی کالا‌ها را به‌صورت نقدی می‌فروختند.

هنوز ارز نیمایی که تولیدکنندگان لوازم خانگی برای واردات مواد اولیه دریافت می‌کنند، براساس ارز ۲۵هزار تومانی است. همین مسئله سبب شده است با وجود کاهش قیمت دلار، هزینه تولید کالا‌های داخلی تغییر چندانی نکند./شهرآرا

 

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *