فاضلینیا: واردات، اسم رمز تعطیلی صنعت لوازم خانگی است!
دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ضمن انتقاد به وزیر صمت درباره واردات لوازم خانگی، پافشاری بر این مسئله را به عنوان اسم رمزی برای تعطیلی این صنعت بیان کرد.
به گزارش شبکه لوازم خانگی، امید فاضلینیا پیرامون چراغ سبز وزارت صمت برای واردات این نوع کالا پس از گذشت ۴سال از زمان ممنوعیت آن اظهار کرد: مطرح کردن موضوع واردات لوازم خانگی در سال رشد تولید و مهار تورم، به معنای اعلام اسم رمزی برای تعطیلی کامل این صنعت است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی افزود: صنعت لوازم خانگی سالانه به عددی بالغ بر ۶میلیارد دلار ارز احتیاج دارد، اما با این حال دولت حتی در تامین ۲۵درصد آن یعنی ۱.۵میلیارد دلار هم ناموفق بوده است. در حال حاضر میانگین زمانی که برای تخصیص این مقدار ارز صرف میشود، ۸۰روز است؛ حال با وجود این نکته، وزارت صمت چگونه و با پشتوانه چه منابع ارزی صحبت از واردات کالاهای نهایی این صنعت را به میان میآورد؟/بازارنیوز