چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 6:48 قبل از ظهر

موسوی‌مجد: قاچاق لوازم خانگی در پوشش تعاونی‌های مرزی!/۴۰درصد تلویزیون‌های بازار قاچاق است.

موسوی‌مجد: قاچاق لوازم خانگی در پوشش تعاونی‌های مرزی!/۴۰درصد تلویزیون‌های بازار قاچاق است.

رئیس انجمن صوتی و تصویری با بیان اینکه ۴۰درصد تلویزیون‌های موجود در بازار قاچاق است، گفت: دستگاه‌های نظارتی باید به موضوع اعطای مجوز واردات لوازم خانگی به مرزنشینان ورود کنند.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، سیدعلیرضا موسوی‌مجد با اظهار تأسف از واردات چراغ خاموش لوازم خانگی از طریق تعاونی‌های مرزنشینی، اظهار کرد: با ممنوعیت واردات لوازم خانگی خارجی از سال۹۲ بسیاری از شرکت‌های تولیدی در راستای تقویت و جبران کمبود بازار اقدام به تولید انبوه کردند و همین امر موجب شد تا ارزش افزوده‌ای بزرگی برای کشور ایجاد شود.

وی در خصوص اعطای مجوز واردات لوازم خانگی از سمت یکی از ادارات صمت استان‌های غربی کشور اظهار داشت: تولیدکنندگان با تلاش و زحمت بسیار اقدام به تولید لوازم خانگی کرده و به تولید کشور عمق بخشیده‌اند اما متأسفانه در حال حاضر شاهد ورود قانونی و غیرقانونی این کالاها از مبادی رسمی به کشور هستیم که قطعا بخش تولید را متضرر خواهد کرد.

موسوی‌مجد با بیان اینکه مسئولان ورود لوازم خانگی خارجی را ممنوع کرده‌اند اما این کالا از مسیر‌های دیگر نظیر ته‌لنجی، تعاونی‌های مرزنشینی و سایر روش‌های قاچاق به کشور وارد می‌شود، خاطر نشان کرد: مرزنشینان و تعاونی‌ها از طریق فروش اینترنتی کالاهای خود را در سرتاسر کشور به فروش می‌رسانند و مردم نیز به دلیل ارزان‌تر بودن لوازم خانگی قاچاق، از این فروشگاه‌ها خرید میکنند.

رئیس انجمن صوتی و تصویری با اشاره به اینکه قاچاق لوزام خانگی درآمدهای گمرکی و مالیاتی متعلق به دولت را کاهش داده است، گفت: لوازم خانگی قاچاق به جهت عدم پرداخت مالیات و عوارض‌های دولتی، قیمت بسیار پایینی دارد و برای فروشنده تا ۳۰درصد سود به همراه خواهد داشت.

موسوی‌مجد با اشاره به ضرورت مبارزه با ورود لوازم خانگی قاچاق به کشور، افزود: به نظر میرسد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر نهادها و دستگاه‌های نظارتی باید به معضل تعاونی‌های مرزنشینی ورود کرده و از اعطای این امتیازات غیرمعقول به مرزنشینانی که با ورود کالاهای قاچاق به تولید در کشور آسیب می‌رسانند، جلوگیری کنند.

رئیس انجمن صوتی و تصویری در خصوص معایب استفاده از لوازم خانگی قاچاق، اظهار داشت: این محصولات دارای خدمات پس از فروش نبوده  و مصرف‌کننده در صورت خرابی کالا، باید به مراکز غیر معتبر مراجعه کند؛ این مسئله باعث می‌شود که مردم برای تعمیر کالا‌های خریداری شده هزینه زیادی بپردازند.

وی در پایان با بیان این‌که ۴۰درصد تلویزیون‌های موجود در بازار قاچاق است، گفت: پیگیری تکمیل سامانه شناسه کالا در شرایط فعلی بسیار ضروری است؛ چرا که هزینه زیادی صرف استقرار این سامانه و شناسه‌دار شدن بسیاری از اقلام لوازم خانگی شده است و به نظر میرسد تداوم برخورد با عرضه لوازم خانگی قاچاق در بازار منجر به کاهش قاچاق کالا به کشور شود.

 

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *