سه شنبه , 9 دی 1404 - 8:07 بعد از ظهر

واکنش رئیسی به احتمال بازگشت لوازم خانگی کره‌ای به ایران: اجازه واردات بی‌رویه لوازم خانگی را نخواهیم داد.

واکنش رئیسی به احتمال بازگشت لوازم خانگی کره‌ای به ایران: اجازه واردات بی‌رویه لوازم خانگی را نخواهیم داد.

ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در نشستی در خراسان جنوبی گفت:
جلوی برخی کارخانه‌های محصولات کره‌ای را گرفتند و نگذاشتند محصولات آن به کشور ما وارد شود و دفاتر تولیدی و توزیعی را نسبت به ایران اسلامی محدود کردند نتیجه این شد که کارخانجات لوازم خانگی به راه افتاد و الان نیاز کشور را برطرف میکند، اکنون که نیاز کشور برطرف میشود برخی دم از این میزنند که دوباره این محصولات کره‌ای وارد کشور شود.

ما اجازه نخواهیم داد واردات بی‌رویه‌ای که تولید کشور را تحت الشعاع قرار میدهد، صورت بگیرد یعنی نوع واردات بی‌رویه‌ای که تولید کشور را تحت الشعاع قرار دهد، نمیگذارد کشور در مسیر تولید و اقتصاد مستقل و مقاومتی قرار بگیرد.

این نباید اتفاق بیفتد و باید تولیدکنندگان لوازم داخلی و در یک کلمه داخلی‌سازی باید در کشور رونق پیدا کند، این سیاست دولت است و همین سیاست را دنبال خواهیم کرد.

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *