چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 2:49 قبل از ظهر

وزارت صمت با همکاری گروه انتخاب بدنبال فعالسازی واحدهای تولیدی راکد

وزارت صمت با همکاری گروه انتخاب بدنبال فعالسازی واحدهای تولیدی راکد

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از همکاری این وزارتخانه با گروه انتخاب گفت: مقرر شده با همکاری این گروه واحدهای راکد لوازم خانگی در سطح کشور فعال شده و خطوط تولید آنها احیا شود.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، علی رسولیان در حاشیه بازدید از خطوط تولید گروه انتخاب الکترونیک اظهار داشت: در حاشیه برگزاری رویداد ملی تبادل فناوری بنگاه‌های صنعتی کوچک و متوسط در استان اصفهان با تعدادی از فعالین صنعتی استان دیدار داشته و از برخی مراکز هم بازدید کردیم.

وی افزود: بازدید از کارخانه گروه صنعتی انتخاب الکترونیک یکی از بازدیدهایی بود که در استان اصفهان داشتیم؛ این واحد تولیدی اقدامات بسیار خوبی در حوزه دانش بنیان‌ها داشته و اقدامات مطلوبی برای توسعه داخلی‌سازی و افزایش عمق داخل تولیدات در کشورمان انجام داده است.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: اقدامات گروه انتخاب در کاهش واردات اثرگذار بوده است؛ در این بازدید از خطوط تولید یخچال، تلویزیون، لباسشویی و ماشین ظرفشویی بازدید کردیم؛ طرح‌های بسیار خوب و توسعه‌ای در گروه صنعتی انتخاب وجود دارد ضمن اینکه مراکز تحقیق و توسعه فعالی دارند.

وی گفت: برای تامین نیازهای کشور و دسترسی به پیشرفت‌های تکنولوژی در دنیا اقدامات خوبی در این شرکت انجام شده و قطعات جدیدتر بر اساس نیاز مشتریان در حال تولید است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اظهار داشت: طرح‌های توسعه خوبی در آینده نزدیک در گروه صنعتی انتخاب عملیاتی شده و به مرحله بهره‌برداری میرسد؛ بنا داریم که زمین و امکانات مورد نیاز آنها را تامین کنیم.

وی گفت: یکی از اقدامات خوب گروه انتخاب آن است که واحدهای راکد تولیدکننده لوازم خانگی که شهرک‌های صنعتی بودند را شناسایی کرده و خطوط تولید آنها را فعال میکند؛ مقرر شد که وزارت صمت هم واحدهای غیرفعال را شناسایی کرده و به گروه انتخاب معرفی کند.

رسولیان افزود: در خطوط تولید گروه انتخاب درج شناسه کالا روی محصولات آنها را مشاهده کردیم؛ این کار از اقدامات وزارت صمت و با تاکید آقای فاطمی‌امین است که میتواند مانع از احتکار و عرضه تولیدات غیراستاندارد شده و اقدام خوبی برای مبارزه با قاچاق کالا و افزایش کیفیت محصولات است.

 

 

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *