پنجشنبه , 14 خرداد 1405 - 7:17 بعد از ظهر

فروش لوازم خانگی ۵۰ تا ۶۰درصد کاهش یافت

فروش لوازم خانگی ۵۰ تا ۶۰درصد کاهش یافت

نشست مشترک مدیرکل اداره صمت آذربایجان شرقی و دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران و جمعی از تولیدکنندگان لوازم خانگی این استان برگزار شد.

در این نشست صابر پرنیان به مشکلات ساختاری اقتصاد کشور و تأثیر تحریم‌ها بر تولید اشاره کرد و نسرین اوجاقی نیز از کاهش 12درصدی تولید و افت 50 تا 60درصدی فروش لوازم خانگی در سه ماهه اول سال۱۴۰۴ خبر داد.

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران در این نشست اعلام کرد: در سه ماهه ابتدایی سال۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تولید کل لوازم خانگی ۱۲درصد کاهش داشته است که علت آن مسائل ارزی بوده و در پی آن تولید برخی محصولات لوازم خانگی حتی به ۳۲درصد کاهش رسیده است.

اوجاقی با بیان اینکه فروش تولیدکنندگان لوازم خانگی ۵۰ تا ۶۰درصد کاهش پیدا کرده است، اظهار داشت: رفع تعهد ارزی می‌تواند به عنوان راهکاری برای حل مشکلات ارزی و رشد صادرات مطرح باشد.

مطلب پیشنهادی

نشست دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی با معاون رئیس جمهور

نشست دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی با معاون رئیس جمهور نسرین اوجاقی دبیرکل انجمن صنایع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *