پنجشنبه , 14 خرداد 1405 - 2:45 قبل از ظهر

لزوم تعامل وزارت صمت با بانک مرکزی برای تامین تسهیلات ارزان

لزوم تعامل وزارت صمت با بانک مرکزی برای تامین تسهیلات ارزان

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه بخشی از موانع تولید با اختصاص تسهیلات ارزان قیمت به بخش تقاضا و افزایش تسهیلات سرمایه در گردش تولیدکنندگان رفع می‌شود، گفت: باید وزارت صمت با بانک مرکزی برای تامین تسهیلات ارزان به منظور تحریک تقاضا تعامل کند.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، حمیدرضا غزنوی به برخی از موانع تولید اشاره کرد و گفت: افزایش بی رویه قیمت مواد اولیه در سطح جهانی و قاچاق که همچنان بازار ایران با آن روبرو است از جمله موانع تولید محسوب می‌شود.

غزنوی با بیان اینکه بخشی از موانع تولید با اختصاص تسهیلات ارزان قیمت به بخش تقاضا و افزایش تسهیلات سرمایه در گردش تولیدکنندگان رفع می‌شود، بیان کرد: باید وزارت صمت با بانک مرکزی برای تامین تسهیلات ارزان به منظور تحریک تقاضا تعامل کند ما نگران رکود و دپوی کالا‌های با دوام هستیم.

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی از نحوه توزیع و عرضه مواد اولیه محصولات پتروشیمی در بورس گفت: برخی شرکت‌های نامعتبر مواد اولیه را از بازار بورس تهیه می‌کنند، اما تولیدی انجام نمی‌دهند و آن مواد اولیه را در بازار آزاد چند برابر قیمت نهایی به تولیدکنندگان دیگر که نیاز دارند، می‌فروشند.

غزنوی همچنین خواهان اصلاح نظام تعرفه واردات شد و از بالا بودن تعرفه‌های مواد اولیه انتقاد کرد.

⭐️⭐️⭐️

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

واردات مواداولیه پتروشیمی و پلیمری مجاز شد

واردات مواداولیه پتروشیمی و پلیمری مجاز شد مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *